Back to Question Center
0

Lehet-e nyomon követni az összes backlinks-ot a Google-lal?

1 answers:

A gyakorlat azt mutatja, hogy olyan weboldalak, amelyek úgy döntöttek, hogy felvetik a szakszerűtlen SEO tanácsadókat vagy harmadik felek ismeretlen optimalizálási ügynökségeit, rendszerint a rangsorolásukkal és a Google büntetésekkel. A tapasztalatlan webmesterek tipikusan ígérik ügyfeleiknek a gyors növekedést és a linkeket spammy technikák segítségével.

Ez a bejegyzés a helyszíni optimalizálással foglalkozik, amelyet szakmailag és szakszerűtlenül nyújtanak, valamint a backlinks szerepét e folyamatokban. Ezenkívül megvitatjuk, hogy a rossz visszacsatolások hogyan befolyásolhatják a webhely rangját és hírnevét.

track your backlinks

Hogyan keressünk rossz kapcsolatot?

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen rossz a visszafordulás a jóktól? A helyes válasz erre a kérdésre a weboldal minőségében áll. Alacsony minőségű backlinks könnyen észlelhető. Azonban időnként webhelykutatásra van szükség ahhoz, hogy megértsük, miért érinti hátrányosan a webhely SEO-ját.

Vannak olyan technikák, amelyek megkülönböztetik a jó minőségű és rossz minőségű backlinksot:

  • Linkek a webes forrástól, amelyek csak elkezdtek visszafordítani

Amikor a weboldalra helyezett hozzászólások nem eléggé meggyőzőek, és hiányoznak a kutatási adatok, az ilyen webes forrás csak más webhelyek összekapcsolására szolgálhat. Ha webhelyet helyez el a WordPress tartalomkezelő rendszerére, és kihasználja az alapértelmezett TwentyEleven témát, akkor az alacsony, hiteles minőségi webhely jele lehet, amelynek célja a pénz kiszivattyúzása.

  • Linkek más weboldalak megjegyzéseiből

Valószínűleg megfigyelted ezt a linket a blogoknál. A visszahivatkozásokat automatikusan generáló programokat robotok használnak a webhely többi megjegyzéséhez. Ezek a megjegyzések általában természetesnek tűnnek, mert az automatizált rendszerek intelligensebbé válnak napjainkban. Ezek a spam észrevételek személyre szabhatók, és akár a szerző nevét is tartalmazhatják. A spam-linkek megjegyzése nem hozhat értéket a linkprofilhoz.

  • Az alacsony minőségű, duplikált szövegekkel körülvett linkek

Általában a linkgyűjtés céljára létrehozott webes forrásoknak nincs olyan értelme, egyszerű másolatot más weboldalakról beilleszteni. Egyes csaló összekötő ügynökségek speciálisan webhelyeket fejlesztenek ki, hogy linkeket építsenek fel rájuk, és a kapott linkeket a relevánsakká tegyék. Valószínűleg a Google rövid idő alatt észleli, és szankciókkal eléri ezeket a webes forrásokat. Ennek eredményeként egy másik alacsony minőségű backlinket kap a webhelyére.

track backlinks

Hogyan lehet nyomon követni az alacsony minőségű backlinks?

Az előző fejezetben megvitattuk, hogyan lehet megkülönböztetni az alacsony minőségű backlinks-ot. Most itt az ideje, hogy fontolja meg, hogyan tilthatja le ezeket a rossz linkeket, hogy elkerülje a rangsor csökkenését és a Google büntetését.

A legegyszerűbb módja, ha felveszi a kapcsolatot egy weboldal tulajdonosával, ahol rosszindulatú linket helyez el, és kérje meg tőle, hogy távolítsa el. Valószínűleg szembesülnek webmesterekkel, akik megkérik, hogy fizessen a link eltávolításáért. Ebben az esetben a legjobb megoldás a nem kívánt linkek elutasítása a Google Link Disavow Tool eszközzel, ha azokat kézi eltávolítással nem lehet eltávolítani Source .

December 22, 2017