Back to Question Center
0

Hogyan. edu linkek befolyásolhatják webhelye SEO?

1 answers:

Az Edu hivatkozások a legértékesebbek, mivel megbízható és jó hírű domainekből származnak. Általában főiskolák, egyetemek, középiskolák és más oktatási intézmények használják őket. Ahogy értéket képviselnek a felhasználók számára, a Google nagyra értékeli őket és rangsorolja a SERP-et.

Sok időt és erőfeszítést igényel az ilyen webhelyek linkjeinek eléréséhez. Azonban az előny az, hogy nem nyilvánvalóan szakembernek kell lennie egy adott oktatási területen, hogy visszavezethető legyen az oldaladhoz - rdp free admin.

Ha küszködik a minőség elérésében. edu linkek a webhelyére, ez a bejegyzés értékes lesz számodra, mivel itt összegyűjtöm az összes kereskedési linket.

edu backlink

A. edu backlinks

 • A Google nagyra értékeli az edu-t. domainek, és ezután vonzóbbá teheti webhelyét, ha külső hivatkozásokat kap ezekről a domainekről;
 • Minden oktatási webes forrás magas színvonalú és értékes a felhasználók számára;
 • A kapcsolódás bekapcsolása. edu domain, kapsz egy csomó célzott forgalmat, amely könnyen átalakítható;
 • A webhely értékének és igazságának megszerzése.

Minőségépítés. edu backlinks?
 • Ösztöndíjak
 • Az egyetemekkel és a középiskolákkal való jó kapcsolatok megteremtése érdekében diákjaiknak ösztöndíjakat és ösztöndíjakat.

  Elkezdheti internetes keresést végezni az oktatási intézményeken keresztül a Google vagy más helyi csatornákon keresztül, amelyek releváns információkat tartalmazhatnak a lekérdezéshez. Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott oktatási intézmény sok látogatóval rendelkezik, vagy kérdezd meg, hogy van-e egyetem vagy iskola közösségben. Érje el azokat a személyeket, akik felelősek ezekért a közösségekért. Az ipar vagy a kiskereskedelmi termékek alapján megadhatja. edu erőforrások különböző előnyökkel cserébe a backlinks. Például, ha kiskereskedelembe sporteszközöket kínál, ösztöndíjat ajánlhat a diákoknak, akik sportosan élvezik a sportot. Ha képes egy marék backlinket kapni. edu webes forrást, amely legalább viszonylag releváns a piaci réseden, akkor hozzáadhatsz több értéket a backlink profilodhoz.

  • Kedvezmények nyújtása a hallgatóknak

  Ha olyan termékeket kiskereskedel, amelyek a diákok számára hasznosak lehetnek mindennapi szükségleteik során, akkor térjenek vissza. Adja meg a diákoknak egyedi javaslatokat és ajándékokat. Termékei lehetnek stacionárius vagy szoftveres dizájnok, amelyek segíthetnek a hallgatóknak a tanfolyam folytatásában. Kérdezzen egyetemi dekánt, hogy tegye közzé ajánlatát az intézmény honlapján.

  trust backlinks

  • Hozzon létre tartalmat, amely érdekli a diákok

  Nem kap minőségi backlinks,. edu webhelyek, ha az Ön weboldalának tartalma értékes az olvasók számára. Senki sem akar biztosan elolvasni a szeszélyes tartalmat.

  A legtöbb oktatási intézmény blogokat tart a diákoknak. Megkérheted, hogy publikáld a releváns és kutatási témájú cikkedet ezen a blogon, vagy küldj intelligens válaszokat a hallgatói kérdésekre.

  December 22, 2017