Back to Question Center
0

Hogyan. edu linkek befolyásolhatják webhelye SEO?

1 answers:

Az Edu hivatkozások a legértékesebbek, mivel megbízható és jó hírű domainekből származnak. Általában főiskolák, egyetemek, középiskolák és más oktatási intézmények használják őket. Ahogy értéket képviselnek a felhasználók számára, a Google nagyra értékeli őket és rangsorolja a SERP-et.

Sok időt és erőfeszítést igényel az ilyen webhelyek linkjeinek eléréséhez. Azonban az előny az, hogy nem nyilvánvalóan szakembernek kell lennie egy adott oktatási területen, hogy visszavezethető legyen az oldaladhoz.

Ha küszködik a minőség elérésében. edu linkek a webhelyére, ez a bejegyzés értékes lesz számodra, mivel itt összegyűjtöm az összes kereskedési linket.

edu backlink

A. edu backlinks

 • A Google nagyra értékeli az edu-t. domainek, és ezután vonzóbbá teheti webhelyét, ha külső hivatkozásokat kap ezekről a domainekről;
 • Minden oktatási webes forrás magas színvonalú és értékes a felhasználók számára;
 • A kapcsolódás bekapcsolása. edu domain, kapsz egy csomó célzott forgalmat, amely könnyen átalakítható;
 • A webhely értékének és igazságának megszerzése.

Minőségépítés. edu backlinks?
 • Ösztöndíjak
 • Az egyetemekkel és a középiskolákkal való jó kapcsolatok megteremtése érdekében diákjaiknak ösztöndíjakat és ösztöndíjakat.

  Elkezdheti internetes keresést végezni az oktatási intézményeken keresztül a Google vagy más helyi csatornákon keresztül, amelyek releváns információkat tartalmazhatnak a lekérdezéshez. Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott oktatási intézmény sok látogatóval rendelkezik, vagy kérdezd meg, hogy van-e egyetem vagy iskola közösségben. Érje el azokat a személyeket, akik felelősek ezekért a közösségekért. Az ipar vagy a kiskereskedelmi termékek alapján megadhatja. edu erőforrások különböző előnyökkel cserébe a backlinks. Például, ha kiskereskedelembe sporteszközöket kínál, ösztöndíjat ajánlhat a diákoknak, akik sportosan élvezik a sportot. Ha képes egy marék backlinket kapni. edu webes forrást, amely legalább viszonylag releváns a piaci réseden, akkor hozzáadhatsz több értéket a backlink profilodhoz.

  • Kedvezmények nyújtása a hallgatóknak

  Ha olyan termékeket kiskereskedel, amelyek a diákok számára hasznosak lehetnek mindennapi szükségleteik során, akkor térjenek vissza. Adja meg a diákoknak egyedi javaslatokat és ajándékokat. Termékei lehetnek stacionárius vagy szoftveres dizájnok, amelyek segíthetnek a hallgatóknak a tanfolyam folytatásában. Kérdezzen egyetemi dekánt, hogy tegye közzé ajánlatát az intézmény honlapján.

  trust backlinks

  • Hozzon létre tartalmat, amely érdekli a diákok

  Nem kap minőségi backlinks,. edu webhelyek, ha az Ön weboldalának tartalma értékes az olvasók számára. Senki sem akar biztosan elolvasni a szeszélyes tartalmat.

  A legtöbb oktatási intézmény blogokat tart a diákoknak. Megkérheted, hogy publikáld a releváns és kutatási témájú cikkedet ezen a blogon, vagy küldj intelligens válaszokat a hallgatói kérdésekre Source .

  December 22, 2017