Back to Question Center
0

Lehetőség van minőségi kapcsolatok létrehozására a nemrég létrehozott weboldalon?

1 answers:

Elég nehéz elérni az e-kereskedelmi weboldalra történő hivatkozásokat. Azonban elkerülheti ezt a keresőmotor-optimalizálási technikát, mivel ez MOST az üzleti sikere. Ez a helyzet az online vállalkozások többségénél. Különösen bonyolult a webes források számára, amelyeknek nincs blogja.

Be kell készen állni, hogy a kapcsolatépítési folyamat sok időt és erőfeszítést igényel, annak ellenére, hogy ezt a folyamatot különböző keresőoptimalizálási ügynökségekről hallja. Megígérik, hogy egy jó minőségű linkprofilot hoznak létre egy hónapon belül, ésszerű áron. Azonban meg kell értened, hogy minden túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. A valóságban legalább hat hónap, vagy annál is több, az üzleti és a piaci réstől függően.

Az utolsó Google-frissítések fényében rendkívül óvatosnak kell lennie a létrehozott linkek minősége felé. Meg kell építeni a releváns az ipar, jól indexelő web források. Ezenkívül ellenőrizni kell, hogy egy weboldal előzetesen büntetett-e vagy sem. Visszirányú linkek létrehozásával megerősítheti álláspontjait a keresési eredményoldalon, vagy gyengítheti azokat a Google-t, hogy Ön nem megbízható webes forrás.

Ez a bejegyzés célja, hogy megoszthassa Önnel a legjobb linképítési stratégiákat, amelyek hihetetlenül jól működnek az e-kereskedelmi webes források számára.

  • A mozgó ember technikája

A vállalkozások nagy százaléka nem sikerült a számos különböző módszert. Azonban, miután a kudarc, a kapcsolatok továbbra is elérhetőek. Korábbi üzleti partnereik még mindig kapcsolatban vannak velük, mert nincs módjuk tudni, hogy ezek a vállalkozások nem léteznek és nem rangsorolnak. Weboldalaik még mindig működnek, de nincsenek értékük vagy forgalomuk. A legtöbb esetben a hibás link-ellenőrzők nem találják őket.


A "mozgó férfi módszer" végrehajtása nem használható oldalt az Ön javára. Kedvelheti a webes forrásokat, mint a tiéd, és megtalálhatja a rájuk holt webhelyeket. Megkérheti ezeket az embereket, hogy helyezze vissza a webhelyét. A Brian Dean (Backlinko SEO blog létrehozója) által létrehozott egyszerű linképítési technika megvalósításával a webhelyén ingyenes és szerves módon hozhat létre minőségi linkeket.

Ez a linképítési technika meglehetősen egyszerű, és minden olyan online vállalkozás számára megvalósítható, aki minőségi linkeket kíván létrehozni. Minden, amire szüksége van, hogy megtudja, mely webes források már megemlítik a márkát és a kiskereskedelmi termékeket, és kérjük őket, hogy adja hozzá forráskapcsolatát a véleményeikhez. Azonban mielőtt visszahivatkozásokat kérne, ellenőriznie kell, hogy a webes forrás nagyszerű link-építési lehetőség lehet-e Önnek, vagy nem érdemli meg a figyelmet. Egy másik dolog, amit ellenőrizni kell, hogy ez a megjegyzés nem kapcsolódik egymáshoz Source .

December 22, 2017