Back to Question Center
0

Lehetőség van minőségi kapcsolatok létrehozására a nemrég létrehozott weboldalon?

1 answers:

Elég nehéz elérni az e-kereskedelmi weboldalra történő hivatkozásokat. Azonban elkerülheti ezt a keresőmotor-optimalizálási technikát, mivel ez MOST az üzleti sikere. Ez a helyzet az online vállalkozások többségénél. Különösen bonyolult a webes források számára, amelyeknek nincs blogja.

Be kell készen állni, hogy a kapcsolatépítési folyamat sok időt és erőfeszítést igényel, annak ellenére, hogy ezt a folyamatot különböző keresőoptimalizálási ügynökségekről hallja. Megígérik, hogy egy jó minőségű linkprofilot hoznak létre egy hónapon belül, ésszerű áron - wiring an office for ethernet. Azonban meg kell értened, hogy minden túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. A valóságban legalább hat hónap, vagy annál is több, az üzleti és a piaci réstől függően.

Az utolsó Google-frissítések fényében rendkívül óvatosnak kell lennie a létrehozott linkek minősége felé. Meg kell építeni a releváns az ipar, jól indexelő web források. Ezenkívül ellenőrizni kell, hogy egy weboldal előzetesen büntetett-e vagy sem. Visszirányú linkek létrehozásával megerősítheti álláspontjait a keresési eredményoldalon, vagy gyengítheti azokat a Google-t, hogy Ön nem megbízható webes forrás.

Ez a bejegyzés célja, hogy megoszthassa Önnel a legjobb linképítési stratégiákat, amelyek hihetetlenül jól működnek az e-kereskedelmi webes források számára.

  • A mozgó ember technikája

A vállalkozások nagy százaléka nem sikerült a számos különböző módszert. Azonban, miután a kudarc, a kapcsolatok továbbra is elérhetőek. Korábbi üzleti partnereik még mindig kapcsolatban vannak velük, mert nincs módjuk tudni, hogy ezek a vállalkozások nem léteznek és nem rangsorolnak. Weboldalaik még mindig működnek, de nincsenek értékük vagy forgalomuk. A legtöbb esetben a hibás link-ellenőrzők nem találják őket.


A "mozgó férfi módszer" végrehajtása nem használható oldalt az Ön javára. Kedvelheti a webes forrásokat, mint a tiéd, és megtalálhatja a rájuk holt webhelyeket. Megkérheti ezeket az embereket, hogy helyezze vissza a webhelyét. A Brian Dean (Backlinko SEO blog létrehozója) által létrehozott egyszerű linképítési technika megvalósításával a webhelyén ingyenes és szerves módon hozhat létre minőségi linkeket.

Ez a linképítési technika meglehetősen egyszerű, és minden olyan online vállalkozás számára megvalósítható, aki minőségi linkeket kíván létrehozni. Minden, amire szüksége van, hogy megtudja, mely webes források már megemlítik a márkát és a kiskereskedelmi termékeket, és kérjük őket, hogy adja hozzá forráskapcsolatát a véleményeikhez. Azonban mielőtt visszahivatkozásokat kérne, ellenőriznie kell, hogy a webes forrás nagyszerű link-építési lehetőség lehet-e Önnek, vagy nem érdemli meg a figyelmet. Egy másik dolog, amit ellenőrizni kell, hogy ez a megjegyzés nem kapcsolódik egymáshoz.

December 22, 2017