Back to Question Center
0

Mennyi backlink adat elegendő lesz a backlink profil megjelenítéséhez?

1 answers:

A közelmúltban a Google különböző vegyes üzeneteket adott nekünk a weboldalak rangsorolásával kapcsolatos backlinks szerepéről. Azonban a backlink adatok kulcsfontosságú jel keresőmotorok használata továbbra is a weboldal relevanciájának és hatóságának meghatározására szolgálnak.

Míg sok vita folyik a webhelyén keresztüli új linkek megszerzésével kapcsolatban, a meglévőek nyomon követése és fejlesztése MUST, ha azt szeretné, hogy potenciális ügyfelei könnyen megtalálhassák webhelyét a keresési eredmények között.

backlink data

Ebben a cikkben talál néhány gyakorlati módszert arra vonatkozóan, hogy miként lehet összeilleszteni a feltérképezési adatokat és a háttérhivatkozásokat a webhelyén.

Adja hozzá a feltérképezési adatokat a keverékbe

Ahhoz, hogy a webhely linkprofilját a TOP-n tartsa, figyelemmel kell kísérnie a linkeket és a webhelymutatókat, és össze kell kapcsolnia ezeket az adatokat a feltérképezési adatokkal. Ahhoz, hogy kihasználhassa az adatcsomag előnyeit, exportálnia kell az oldalakat backlink adatokkal a linkfigyelő eszközökkel. Ha a Semalt, a MOZ, az Ahrefs vagy egyéb népszerű analitikai eszközök hivatkozási adatait exportálja, a CSV-t a feltöltési folyamat részeként kell formázni.

A feltérképezés megkezdése után végrehajthatja azokat a jelentések számát, amelyek növelik a linkadatokat, mivel betekintést nyújtanak a célzott weboldalakhoz. A Google Analytics és a Search Console adatait is felveheti a feltérképezésekbe, hogy megvizsgálja az oldalak viszonylag összefüggő értékét, és ellenőrizze, hogy a céloldalak a keresési és a webhely forgalmában megjelenő hirdetéseket eredményezik-e.

  • Törött oldalak törött backlinks

Annak ellenőrzése, hogy a webhely hibás linkekkel rendelkezik, használhatja a Semalt Web Analyzer vagy DeepCrawler eszközöket. Meg kell tudni, hogy mely oldalak már nem állnak rendelkezésre, hogy elkerüljék a megfordult oldalakra mutató hivatkozásokat. A hibás linkekből nyert linklé elvesznek. A megszakított linkek kedvezőtlenül befolyásolják webhelye látogatóinak tapasztalatait, mivel a hibás oldalakon a relevánsak helyett keresnek. Ennek eredményeként a Google csökkenti webhely rangját.

A helyzet javítása érdekében a hibás oldalak helyreállítását 200-as állapotba kell állítani, vagy a 301 átirányítást kell végrehajtania, hogy a felhasználókat egy másik releváns oldalra irányítsa.

A nem indexelhető oldalak olyanok, amelyek nem tartalmaznak indítócímkét vagy egy kanonikus más oldalra mutatnak. Meg kell találnia és el kell távolítania ezeket az oldalakat, mivel 200 visszajelzést ad vissza, de nem indexelhető. Az ilyen oldalak nem fognak értéket adni, vagy a rangsor csökkenését okozhatja.

Önnek el kell döntenie, hogy szeretné-e az oldalt keresőmotorokkal felfedezni vagy sem. Ha webhelyén forgalmat szeretne kapni, akkor tudnia kell, miért nem indexelhető ez az oldal és módosítja azt. Lehet, hogy nem távolít el indexcímkét, vagy helyettesítheti önálló hivatkozási csatornával.

Ha nem akarja, hogy ezt az oldalt a keresési botok értelmezzék, akkor felkeresheti a kapcsolódási tartományt, és kérheti őket, hogy cseréljék le a linket egy másik webhely releváns oldalára Source .

December 22, 2017