Back to Question Center
0

Hogyan növelhető a külső linkek száma?

1 answers:

A backlinks továbbra is a webes forrás minőségének, relevanciájának és tekintélyének fő mutatói. Megmutatják a Google-nak, hogy kell-e rangsorolni ezt a weboldalt a TOP-nál, vagy sem. A kiváló minőségű külső linkek közvetlenül befolyásolják webhelyét a keresési eredmények között. Azonban nem könnyű elérni a linket tartalmazó gyümölcslé magas PR weboldalakról, ha viszonylag új a digitális piacon. Kisebb vagy nemrégiben létrehozott webes források esetén a visszahivatkozások építése meglehetősen trükkösnek tűnik, míg az úgynevezett "könnyű és azonnali" módszerek ellentétesek a Google irányelveivel, és a rangsor csökkenését okozhatja. Továbbá, ha olyan linkeket épít fel, amelyek gyanúsak a keresőmotorokhoz, akkor kockáztathatja, hogy büntetést kap a Google-tól.

number of backlinks

Ma beszélünk arról, milyen szerepet játszik a linkek száma az online üzleti promócióban, és beszél néhány technikáról,.

Miért van szüksége visszafordulásra?

Általánosságban elmondható, hogy egy backlink az, amikor egy másik webes forrás kapcsolódik a bloghoz. Ha ez a weboldal értéket képvisel a felhasználók számára, és a keresőmotorok által hitelesnek tartja, az ehhez kapott linkek webhelyének minőségi forgalmához vezetnek. Ha azonban linket hozott a spammy, a közelmúltban szankcionált webes forrásokra, akkor nagyon kevés a kapcsolat. Minél több minőségi link mutat a webhelyére, annál nagyobb jogosultsággal rendelkezik a domain a keresőmotoroktól.

Tudatában kell lennie a külső linkek különböző céljainak, mivel különböző típusú eredményeket érhet el minden egyes backlink-típustól. A linkek attól függően különböznek egymástól, hogy Ön kapcsolódik-e vagy kapcsolódik-e hozzá.

Így számolunk be néhány olyan előnyöket, amelyeket a backlinks hoz honlapunkra:

  • A visszalépések forgalmat küldenek webhelyére
Minőségi linképítési kampány létrehozásával Ön más webes forrásokból származó forgalmat kap olyan felhasználóként, akik olyan linket olvasnak, amely a linkre kattintva további információra van szüksége.

A backlink más bloggerek szavazataként szolgál, és a keresőmotorokról tájékoztatja a kiváló hírnevet és a tekintélyt. domainjét. Ez tökéletesen szolgálja márkajelzésének javulását.

Amikor egy olyan webhelyre mutató linket mutat, amely egy másik domainre utal, az adott webhely tulajdonosa észre fogja venni ezt az információt analitikus szoftverével (f. e. Semalt Web Analyzer vagy Google Analytics). Ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy más rést átgondolt webes forrást szerezzen, hogy észrevegye a domainjét, és jó üzleti kapcsolatokat alakít ki veled.

backlinks to your site

Hogyan növelhető a visszafordulások száma?

A szerves linkek visszakereséséhez egyedi és vonzó tartalmat kell létrehoznia. Azonban minden okos weboldal tulajdonosai minőségi tartalmat hoznak létre, és más cikkek között elveszhetnek. Megpróbálhatja közelíteni a nagy mennyiségű kulcsszavakat olyan tartalmakhoz, amelyek kissé eltérnek a többitől. Ha valami újat adhat a célzott közönségnek, akkor valószínűleg a felhasználók megosztják egymással, és más bloggerek kíváncsiak lesznek a márkájára.

  • Link a bloggerekhez

A bloggerekhez való kapcsolódás kitűnő lehetőség arra, hogy több visszahivatkozást kapjon, ezek a blogok. Ha más emberekkel kapcsolódik össze, akkor nagyobb valószínűséggel kapsz részvényeket, linkeket és szerves promóciót Source .

December 22, 2017