Back to Question Center
0

Miért kell az ingatlanügynökségeknek több magas minőségű backlinks-ot szerezni?

1 answers:

A keresőoptimalizálásban egy stabil szabály létezik, amely azt állítja, hogy minél több linket kell találnia a webhelyén lévő oldalakra, annál jobb lesz a tartalma a különböző üzleti relevancia szempontjából. Azonban a kapcsolatépítési stratégiák különböznek az üzletektől az üzleti életig, és sikeresnek kell lennie egy különleges intelligens megközelítéssel szemben. Például egy háttértáró kampány drasztikusan más az ingatlan szakemberek számára.

get high-quality backlinks

A webmesterek általában a következő alapstratégiákat hajtják végre, amikor megkezdik a nemrégiben létrehozott domain keresőmotorjainak rangsorolását:

 • az új weboldal cikkek és frissítések a közösségi média csatornáin;
 • backlinks-ot hoz létre az új tartományhoz;
 • folyamatosan tartja a friss tartalom közzétételét a blogján.

A fent említett megközelítések pozitív eredménnyel járnak, ha folyamatosan megismételjük őket webhelyén. Ha azonban gyorsabban emeli a márkahatalmat a keresőmotorokban, akkor többet kell létrehoznia és megvalósítania néhány hatékony linképítési technikát.

Mivel az ingatlanpiaci rést a digitális piacon a legversenyképesebbnek tartják, valószínűleg sok versenyrel indul. Ahhoz, hogy túljárhasson a piaci résszel rendelkező versenytársaknál, gondolkodniuk kell okos és háttereket kell létrehoznia a különböző trükkös és kreatív módon. A lényeg az, hogy természetesen mindkét keresőmotorra és a felhasználókra nézzenek. Az optimalizálás és a linképítés kampányának különös célja van. Ellenkező esetben rossz eredményekkel fogsz járni. A SERP TOP-jának rangsorolása nem szolgálhat elsődleges üzleti célként. Ez egy nagyon általános kijelentés, amely valószínűleg nem ad pozitív eredményt. Ezt a túl nagy ötletet fel kell osztanod a legrealisztikusabb és legkisebb tervekbe, például minőségi kapcsolatok kiépítéséhez vagy vonzó tartalom létrehozásához.

Ha az online üzleti célja visszacsatolni, akkor fel kell tenned a következő kérdést:

 • Hogyan befolyásolja ezt a hátrányos kapcsolatot az ingatlancégemmel?
 • Hátrányos-e a tartalom tartalma a szerves tartalomban, vagy úgy tűnik, hogy ezt a linket hirdetési célokra vásároltam?
 • Milyen keresési kifejezéseket próbálok rangsorolni a SERP-en?
 • Hol helyezkedik el a honlapom a backlink küldő forgalma?

Ha igaza van ezekre a kérdésekre, akkor megy előre, és válasszon ki egy megfelelő linképítési kampányt, hogy magas színvonalú linkeket hozzon létre az ingatlandomainhez.

quality backlinks

A következő módszerek segítségével kiváló minőségű linkeket hozhat létre a webhelyére:

 • blogbejegyzések létrehozása helyi blogokon
 • 14)

  Az egyik legrégebbi és leghatékonyabb módja annak, hogy minőségi és célzott linkeket hozzunk létre, hogy kézbesítsük a vendégeket a különböző réshez kapcsolódó blogok számára. Ez nem jelenti azt, hogy csak ingatlan-blogokat kell keresnie, és a helyi közösségek blogjaira, városi hírújságaira és más. Amikor elkezdi a minőségi hivatkozások visszaállítását webhelyére jó hírű webes forrásokból, webhelye egyre nagyobb jogosultságot kap a Google-tól, és magasabb pozíciót kap a SERP-nél.

  • Ossza meg aktuális blog tartalmát más weboldalakon

  Egy másik módja annak, hogy sok jó minőségű backlinks, hogy újra a tartalmat a különböző minőségű tartalom közzététele weboldalak. A tartalmát módosíthatja a formátum megváltoztatásával. Más szavakkal, minden létrehozott blogbejegyzést diavetítés, prezentáció, YouTube videó vagy Facebook élő munkamenet követ. A különböző tartalmak tartalmát az összes közösségi médiaközpontban közzéteheti, és vonzóbbá teheti az érdekelt felhasználókat Source .

December 22, 2017