Back to Question Center
0

Hogyan hozhatok létre linkeket a weboldalamhoz, például automatikus backlink generátort?

1 answers:

Napjainkban mindenki ismeri a minőségi linkprofil fontosságát minden weboldal rangsorolásához. És nem kell azt mondanunk, hogy a minőségi mindig itt verte a mennyiséget - felejtsd el azokat a régi időket, amikor a nagy holtjáték-számítás a legfontosabb rangsorolási tényezőként szerepelt, nem pedig a tényleges minőségüknek. És alább elmondom neked a minőségi kapcsolatok leghatékonyabb három módját, vagy merem mondani - csakúgy, mint egy automatikus backlink generátor, és anélkül, hogy kompromittálna. Tehát nézzük meg, hogyan lehet minőségi linkeket kapni, vagy mondhatnánk egy DIY automatikus backlink generátort, és kipróbálhatnánk a linkcserét, valamint a vendég blogbejegyzéseit, hogy szerves linket kapjunk magas PR (page rank) és DA (domain hatóság ) cserébe.

automatic backlink generator

Linkcsere

A régi kapcsolatok cseréje (egyébként a keréktárcsák). A linkcsere ismert egy esetleges mennyiségi automatikus backlink generátorról is. Ez a módszer általában lehetővé teszi, hogy sok kapcsolatot cseréljenek, például a saját webhely és a többi weboldal között (pl. e. , blogoldalakat, amelyeket a bloggerek, vagy valószínűleg bármely olyan weboldal kezel, amelyek hajlandók és készek részt venni ebben a kölcsönösen előnyös programban).

Természetesen a kapcsolattartásra való törekvés számos előnnyel jár, kivéve a potenciális kockázatot, hogy rangsorolási büntetést keresjen a keresőmotoroknál - az üzlet mindkét oldalán. Úgy értem, hogy minden körülmények között elég bátornak kell lennie ahhoz, hogy legalább egyszer megpróbálja - csak azért, mert ez a helyes út az emberek kölcsönös előnyökhöz jutnak. Tehát, a fő hangsúlyt az ígéretes nyereségeire, nem pedig a linkcserére vonatkozó potenciális veszteségekre, akkor is ajánlott óvintézkedéseket tenni. Úgy értem, hogy ha külön blogot vagy weboldalt szeretne először tesztelni, ez egy tökéletesen jól megalapozott döntés lenne a játék gyakorlati szabályainak előzetes megismerése érdekében anélkül, hogy azonnali rangsorolási büntetést kapna.

get backlinks

Vendég blogbejegyzések

A linkcsere eléggé veszélyesnek tűnhet, még egyszer kipróbálni? Akkor lehet, hogy fontolóra veszi a minőségi linképítés másik módját is - a vendég blogbejegyzéseinek írása. Ha jól megy, a vendég blogolás is ésszerű lehetőség lehet, amely lehetővé teszi, hogy úgy viselkedjen, mint egy automatikus backlink generátor a saját. Érezze a vendégek hozzászólásainak valódi erejét - ne habozzon időt arra, hogy egy tökéletesen releváns, jó minőségű tartalmat írjon. Amint egy népszerű blogon vagy bármely más, harmadik féltől származó online forráson közzétesz egy előzetes megállapodást, ahol elegendő oldal és tartományi hatóság van, itt az ideje, hogy időt és erőfeszítést tegyen írásban.

Miután elkészült a cikked vagy a vendég bejegyzésed, mindössze annyit kell tennie, hogy egy természetes szerves linkre érkezik vissza. By the way, a nagy keresőprogramok (mint például a Google maga) által engedélyezett, ez a módszer valószínűleg a legbiztonságosabb. Szóval, meg kell próbálnia keresni minőségi backlinks vendég hozzászólások egyébként. Végül is, mivel széles körben használják a célzott forgalmat közvetlenül a weboldalra szivattyúzzák, ez a módszer mind az újoncok, mind a szakemberek számára jól ismertté válik Source .

December 22, 2017