Back to Question Center
0

Mik azok a módszerek, amellyel több minőséget és szerves linket lehet beszerezni az EDU honlapomon?

1 answers:

Az EDU visszahivatkozások azok, amelyek webes forrásokból EDU kiterjesztéssel állnak elő. A netlinking stratégián alapulnak, és értékük és bizalmuk szerint különböztetik meg. Az EDU korlátozott TLD, és a szervezeteknek akkreditált postsecondary oktatási intézménynek kell lenniük, hogy feltételezzék. A legnagyobb weboldal tulajdonosok számára,. edu és. A gov backlinks magas prioritású minőségi tartományok. A keresőoptimalizálási iparágban azonban ezeknek a domaineknek a linkjei sokkal többet jelentenek. Míg sok webmester még mindig megvitatja azt a tényt, hogy a Google különleges hozzáállást tanúsít az edu-hoz. site backlinks, tudjuk magabiztosan azt állítják, hogy a weboldalak. Az edu domainek minőségi, bizalmi és hatósági minőségben vannak, minden linképítő keres.

edu backlinks

A leszállás azonban. Az edu backlinks anélkül, hogy hivatkoznának a csaló spammy technikákra, vagy helyreállítanák a fórumprofilokat, elég bonyolult lehet. Ebben a cikkben megtalálhatók olyan cselekvési stratégiák, amelyeket használhatsz. edu backlinks.

Hogyan. Az edu visszafordíthatják a kereső optimalizálásához szükséges linkeket?

Mielőtt elkezdenénk beszélni a módszerekről. edu linkek egy weboldalra, meg kell figyelnünk az értéket és a hatalmat. edu backlinks rendelkeznek.

Valószínűleg hallottátok, hogy a webmesterek teoretizálják a Google értékét. edu backlinks csak azért, mert jönnek. edu domainek. Azonban ez bizonyítékot jelent a hatóságukra nézve. Egyes keresőmotorok ezt állítják. Az edu domainek nem kapnak hitelességet a Google-tól. Éppen ezért értelmetlennek tűnik, hogy keményen dolgozzon az e területekről való visszatéréshez. A jobb változat a lenyűgöző és kutatási alapú tartalmak kézben tartása, amelyeket szerves módon megosztanak a felhasználók között.

A valóságban a valódi érték és a hatóság. Az edu linkek ugyanabból a forrásból származnak, mint bármely más, az interneten található más jó hírű webhely. A Google nagyra értékeli ezeket a domaineket, mivel már régóta vannak, és számos minőségi és releváns internetes forrással rendelkeznek. Ezeknek a tényeknek köszönhetően ezeknek a weboldalaknak a többségét a keresőmotorok tekintik hitelesnek, és itt van a hatalom a hozzájuk kapcsolódó linkek kiépítésében.

Megtalálni. edu backlinks lehetőségek

Ennek a nagy teljesítményű backlinknek a megteremtéséhez először meg kell találnia a megfelelő és releváns piaci rést. edu domainek. A kapott domainek listája attól függ, hogy milyen kapcsolatépítési gyakorlatokat használ. A kezdeti szakaszban végrehajthat néhány speciális keresési módosítót a célhelyek alapvető listájának létrehozásához. Például egy adott módosító eszköz, mint például "site:. edu "releváns keresési eredményeket nyújt. Továbbá használhatja ezeket a módosításokat, hogy még pontosabban válaszoljon a lekérdezésre, és célokat találjon a réstek számára. Érdemes megjegyezni, hogy az épület. edu backlinks, gondoljon a célzott közönség relevanciájára és értékére. Különös helyekre kell összpontosítania, amelyeknek van értelme és hozzáadni értéket a domainhez. Ezeket az iránymutatásokat követve, igazán hatékony visszahivatkozásokat hozhat létre.

backlinks

A taktika, amit használhatsz, hogy hatalmasak legyenek. edu backlinks

  • Helyi linképítés

A legegyszerűbb és legegyszerűbb módja a minőségi linkek megszerzésének,. Ha az Ön által létrehozott webhely helyi, akkor megpróbálhat kapcsolatba lépni a helyi oktatási cégekkel, iskolákkal és így tovább. A kutatás elvégzése során figyeljen a helyi webhelyek "helyi erőforrásokra" és "helyi vállalkozásokra". "Ez a lehetőséged, hogy szerepeljenek a listájukban.

  • Csábítsa őket diszkont programokba
  • Egy másik hatékony módja a minőségi. Az edu backlinks az, hogy kedvezményeket biztosítson az egyetemek és az iskolák számára az Ön személyzete számára egy különleges kedvezményes áron. Mivel a Google bünteti a linkvásárlási tevékenységet folytató személyeket, nem szabad a linkekre engedményeket cserélni. Ehelyett kölcsönösen előnyös kapcsolatokat alakíthat ki az iskolai és főiskolai képviselőkkel, és valószínűleg szívesen kapcsolatot létesít a webhelyével Source .

    December 22, 2017