Back to Question Center
0

A Guide From Semalt: Hogyan tud a vállalkozásod Digitális

1 answers:

A legtöbb vállalat számára az új digitális korszak technológiai fejlődése egykorlátlan lehetőség. Számos vállalkozás érkezik online a Search Engine Optimization (SEO) fejlődési potenciáljának köszönhetően. Ennek eredményeként ez így vanami nélkülözhetetlen az üzleti vállalkozás számára, hogy az internetet új marketingcsatornak nevezhesse, ami jól el tudja látni az üzleti vállalkozásokat.

Ahhoz, hogy digitális üzleti sikere legyen online, gondosan mérlegelje ezeket a szempontokatamelyet Oliver King, a Semalt .

1 - buy opana 40 mg online. Intelligens gépek

A gépi munka az emberi erőfeszítéseket gyorsan cseréli le. Más esetekben emelkedikintelligens eszközök használata. A tárgyak internetén (IoT) az elemzők előrejelzik, hogy 2020-ig több mint 20,8 milliárd "intelligens gépet"internetkapcsolatot fog használni. A legújabb technológiák szerint a tipikus intelligens eszközök rendelkeznek olyan képességekkel, mint például:

  • Automatizálás, mint az önjáró autók
  • Érzékelés (mint például az NX-hez hasonló objektum-érzékelők)
  • 3d-s nyomtatás fizikai módon számos 3D-s renderelés létrehozásához
  • Megosztási API-k, amelyek lehetővé teszik az új online ökoszisztémákat
  • A felhasználói interakció, például beszédfelismerés, ujjlenyomatok ésszemélyesen végzett finomítás

2. Kognitív számítástechnika

A mesterséges intelligencia (AI) átveszi az intelligens gép működését.A különböző technológiák összekapcsolásával a kognitív számítógépek megérthetik, kölcsönhatásba léphetnek, tanulhatnak és megérthetik az emberi világot..Jelenleg intelligens, mesterséges intelligenciájú gépek egészítik ki az emberek munkáját. Segítenek olyan szempontokban, mint példáulelőrejelzések, valamint értékes változásokra vonatkozó betekintések. Az üzleti világban a számítógépek elemezhetik a trendeket, és megoldást nyújthatnaknagy valószínűséggel a sikerhez.

3. Bomlasztó változás

A technológia különösen dinamikus, különösen az informatika területén. Ez az előrelépéshogy készen kell álljon arra, hogy magáévá tegye új üzleti lehetőségeit. Az új technikák magukban foglalhatnak jelentős zavarokatmint a több munkavállaló bérbeadása és néhány munkavállaló nem megfelelő használata. A zavarás magában foglalhatja a személyzet bevételét egy bizonyos online képzésreolyan technikák, mint a készségfejlesztés. Ezt a fajta megzavarást a legtöbb munkavállaló nem veszi halkan. Mint egyesek ellenállnak, az az Ön kötelességemeggyőzni őket a vállalat megközelítésének és hosszú távú előnyeinek fontosságáról.

4. Digitális technológiák

Ez magában foglalja a fenti tényezőket, valamint az adat- és analitikai korszakot. Úja vállalkozások az internet és a számítógépek számtalan lehetősége miatt indulnak. Például a berendezések világában,a weboldalak személyre szabják tapasztalataikat az olvasók tartalmának finomítása révén. A Google keresőmotorai a Google képeseka keresett keresési elem előrejelzése. Más esetekben a célzott hirdetések átvette az internetet, és jobb képet eredményezetta piacelemzés.

Következtetés

A vállalatok az interneten keresztül juthatnak el az új ügyfelek folyamatos ellátásához. A SEO segítségével a felhasználókhozzon létre egy erős márka jelenlétét, valamint foglaljon egy egészséges helyet a SERP-ekben egy adott kulcsszavakhoz. Ez a helyzet a szívaz online marketing. Minden vállalkozás megpróbálja elérni ezt a hatást. A fenti tényezők ösztönözhetik vállalkozását aegy digitális platform a cég egyik kulcsfontosságú szempontja tekintetében.

November 27, 2017