Back to Question Center
0

A Semalt bemutatja, hogyan hozhat létre szűrőt a Google Analytics szolgáltatásban

1 answers:

A Google Analytics híres és jól ismerő szolgáltatás, amely lehetővé teszi a részletek és az összes információ megtekintését, valamint statisztikáit arra vonatkozóan, hogy a felhasználók hogyan viselkednek a webhelyén. A Google Analyticsben található szűrők egyszerűen beállíthatók és bármikor létrehozhatók. Itt kizárhatja vagy bekerülheti azokat az adatokat, amelyekről az elemző jelentése jelent. Például, ha olyan szűrőket hoztál létre, amelyek kizárják néhány IP-t és szerkesztőinek belső protokollját, akkor vannak esélyei, hogy a szűrők nem működnek megfelelően, és a lehető leghamarabb módosítani kell. Olyan szűrőket hozhat létre, amelyek kizárják az egyes városokból vagy országokból származó adatokat.

Ross Barber, a Semalt Ügyfél sikertöke vezetője elmondta, hogy a Google Analytics szűrőivel mindenki beillesztheti vagy kizárhatja az adott webhelyet, biztosítva a nézetek és találatok minőségét - analogico digital digital analogico. A Google Analytics sok lehetőséget nyújt a szűrők értékes és hasznos információkkal való meghatározására..Beállíthatja a beállításokat, és fejlettebbé teheti a legjobb és megfelelő eredményeket.

Hozzon létre egy előre definiált szűrőt vagy egyéni szűrőt

Egy előre definiált szűrő vagy egyéni szűrő létrehozásához engedélyeznie kell a Google Analytics-nek egy kis időt, hogy készítsen jelentéseket Önnek. Például ha van olyan webhelye, amely bébi termékeket ad el, de csak bizonyos országokban vagy városokban szeretne megtekintést kérni, akkor minden más helyet kizárnia, és ennek megfelelően módosítania kell a beállításokat. Nem lenne helytelen azt mondani, hogy az egyéni szűrők számos opcióval és funkcióval rendelkeznek. Lehetővé teszik a szűrők olyan módon történő beállítását, hogy a böngészők és helyek, a kapcsolódási sebesség, a földrajz és egyéb jellemzők alapján kizárhatják vagy beilleszthetik a látogatásokat. Például, ha helyi jelentési eseményeket szerveztek a webhelyén, akkor szűrheti a látogatókat saját városából vagy városából, hogy megfelelő eredményeket érjen el.

Válassza ki a választott szűrő típusának választógombját

Nagyon fontos megjegyezni, hogy mindig választania kell a szűrő típusának rádiógombját a kívánt eredmények eléréséhez. Az opciók magukban foglalják és kizárják, hogy megadja az egyes adatokat, és ennek megfelelően készítse el a Google Analytics jelentéseket. Ha nem szeretné, hogy egyes országokból vagy városokból származó emberek látogassanak el weboldalaiba, egyszerűen blokkolhatják az IP-címüket. Ehhez írja be a város nevét a szűrő szakaszban, és kattintson a letiltás gombra. A kisbetűs és nagybetűs gombok segítségével megadhat bizonyos adatokat a szűrők bekerülésére vagy kizárására. Ha nem szeretné, hogy egyes városok navigálhassanak vagy megláthassák webhelyét, akkor egyszerűen blokkolhatja azokat a városokat a név beírásával. Ez az opció olyan felhasználók számára hasznos, akik weboldalukon országspecifikus nézetet szeretnének, és biztosítaniuk kell, hogy mindent hiteles, valódi és a jelig tartson. A "Keresés és csere" beállítások segítségével testreszabhatja az adatok megjelenítését a Google Analytics szolgáltatásban. Ezt a szakaszt különböző kategóriákra oszthatja az Ön igényeinek megfelelően, és az inaktív szűrőket az aktívakkal helyettesítheti a pontosabb és legjobb eredmény érdekében.

November 28, 2017