Back to Question Center
0

Dicas De Semalt Sobre Como Használja az Instagram Para Marketing De Turismo-t

1 answers:

A szociális média és a turizmus marketing együttesen az egyik leginkább kölcsönösen előnyöskapcsolatok. Az elmúlt négy évben mindkét iparág folyamatosan növekedést és bővítést tapasztal. Azáltal, hogy megtudja a kettőt, ezlehetővé teszi annak megértését, hogyan lehet egyedülálló és kreatív az Instagram kampányokban.

Ryan Johnson, az Ügyfél siker menedzsere Semalt hogy hogyan lehet Instagram-t használni a turizmus marketingjéhez a leghatékonyabb módon.

1 - virtual private server hosting windows. Helyszín jelentősége

Minden Instagram feltöltött kép esetén hozzá kell rendelnie egy helyet.A Social Media Today szerint az utazók közel 48 százaléka támaszkodik az Instagramra, hogy új utazási célról döntsenek. Egy másik 35században támaszkodnak erre a szolgáltatásra, amikor új helyeket fedeznek fel. Ha helyet ad hozzá egy képhez, akkor az üzlet a térképen helyezkedik el.

A legfontosabb az, hogy inspirálja az utazókat, de ne reklámozzon dolgokat. Általában,az utazóknak nincs impulzusuk, hogy megvásárolhassák és értékesíthessék a folyamatot, ezért több helyszínen is meglátogatják a döntés meghozatala előtt.

2. Az Airbnb az Instagramban nyer

Az Airbnb nemcsak a helyjelölést tükrözi. Az egész Instagram hírcsatornakiemelkedő az inspiráló fotókból, a hashtagok helyes használata, valamint a részletes feliratok, amelyek tippeket tartalmaznak az utazás módjáról. Az összes ezek a funkciók teszik az Airbnb Instagram-ot gyönyörűvé és praktikusabbá.

Az Airbnb kiemelkedő oka a Like2By (Curalate) bevezetése,amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az üzleti vállalkozás Instagram hírcsatornáján keresztül vásároljanak..Like2By közreműködik, és működik az Airbnb támogatásával linket a biónjukon, amely átirányítja őket a Like2By oldalára kattintva. Miután a felhasználók rákattintanak a képre, egy weboldalra hivatkozik ahonnan most lefoglalhatják, hogy maradjanak a képen, amelyet rákattintottak.

3. Kreatív tartalombiztonság

Az Instagram rendeltetési helyének keresése nagyon sok eredményt eredményeza cél nevével. A hírcsatorna nagyon sok képet jelenít meg, amelyek valóban reprezentálhatják az úticél megjelenését a valóságban. Mel Carson feltárta, hogy a fogyasztók 90 százaléka bízik a barátaikkal közölt információkhoz képest 15 százalék, akik hisznek a márkaüzenetekben. A Hashtagok is ugyanazt a célt szolgálják, mint a legelterjedtebb dolgokat azonosítani érkezéskor.

4. Virtuális valóság

A virtuális valóság a legrealisztikusabb élmény, amelyet valaha is meglátogattakegy hely, amely érdeklődést keltett a való életben való tapasztalat megszerzéséért. Például az antas Airlines az elsők közé tartozik, hogy a Virtuális A valóság valóság az első osztályú társalgók és kabinok számára Sydney-ben és Melbourne-ben.

5. Személyre szabás

(201) 2016-ban a kínált szolgáltatások személyre szabása válik szükségessé, mivel az emberek inkább olyan márkákat preferálnak, amelyek több élményt nyújtanak a felhasználóknak. A testreszabás a márka személyes ajánlásai formájában történik oly módon, hogy úgy érzi, szerves és kapcsolatot a felhasználó. Mind a fogyasztó, mind a márka a személyre szabott hatás előnyeit élvezi. A fogyasztók olyan tartalmakat kapnak, amelyek valódi érdeklődést mutatnak számukra, míg a márka több információt szerez a fogyasztók szokásairól.

6. Helyileg beszerzett tartalom

Az utazási tartalmak sikere az egyének közötti bizalom mértékétől függ.A fogyasztók szeretnék tudni, hogy a nekik adott információ megbízható forrásokból származik. Ez az oka annak, hogy a márkák mostanában használják a szabadúszókat éljen és dolgozhasson különböző helyeken a világ minden tájáról, hogy segítsen a tartalmaknak a helyi szemszögből kialakítani.

A szociális média jövője a turizmus marketingjében

Ahogy a technológia fejlődik, a kettő között létrejön a partnerségutazási és szociális média. Idővel ez a technológia továbbra is fel fogja venni a személyes szokásokat, és az utazási élmények biztosan bekapcsolódnaka felhasználóval többet, abban a reményben, hogy erősebb kapcsolatokat építenek ki. Amilyen gyönyörű lehet, mint egy rendeltetési hely, nehéz lehet kitűnnia versenyképes idegenforgalmi ágazat. Ha a termék önleíró, és megtalálja az utat a térképen, akkor az ügyfelek is elterjeszthetik az üzenetetaz üzlet nevében.

November 27, 2017