Back to Question Center
0

Hogyan kell nyomon követni az aktuális felhasználókat, akik meglátogatják webhelyét - Semalt Expert

1 answers:

A weboldal forgalmának szoros nyomon követése jelentős kötelezettségvállalás a számítógépes rendszer biztonságának és a tényleges statisztikák biztosításának biztosítására. A webes alkalmazások látogatói gyanakodni tudnak a csúcspontok és a mélypontok, amelyek nem kiszámíthatóak. Ez azért van, mert a spam és a ghost hivatkozások a honlapra fertőzöttek a számítógépes rendszert malware, vírusok és trójai.

A rosszindulatú programok és a vírusok, a spam weboldal forgalmának egy része hamis statisztikai adatokat regisztrál a Google Analytics szolgáltatásban, tisztességtelen reményeket adva a webhely tulajdonosának - oculus dior comprar. A Google Analytics helyes információinak megállapítására irányuló ajánlatot illetően néhány lehetőség van arra, hogy kizárja a forgalmat a Webes megfigyelő szolgáltatásból - Site24x7

Ebben a cikkben Nik Chaykovskiy, a Semalt vezető ügyfelek menedzsere egyszerű módszert kínál a gyanús forgalmak lépésről lépésre történő szűrésére:

Először is zárja ki a forgalmat a Google Analyticsben létrehozott Site24x7 egyedi böngészőverzió használatával. Ezt a módszert a Site24x7 webes alkalmazás (Real Browser) forgalmának szűrésére használhatja a Google Analyticsben lévő szűrőkonzol konfigurálásával. A szűrő el van rejtve a Google Analytics nézetben való megjelenítésből, és így kiváló módot kínál arra, hogy kizárja a forgalomtól olyan webhelyeket nyomon követő szolgáltatásokat, amelyek megfertőzhetik a kártékony programokat, a vírusokat és a hamis forgalmi statisztikákat..

A többi böngészővel ellentétben a Firefox egy egyedi kis verziójú 247-es webes alkalmazás monitor (Real Browser) egyedi verziójával rendelkezik, amely képes rögzíteni a rögzített tranzakciókat. A weboldal látogatásainak nyomon követése a Google Analytics segítségével, a konzol beállítása a 247-es számú kisebb verzió tevékenységének kizárásával biztosítja, hogy csak a helyes adatok tükröződjenek a Google Analytics szolgáltatásban, miközben megakadályozzák a trójai és rosszindulatú programokat.

A Google Analytics konzol konfigurálásának lépései a Site24x7 kizárásához

  • Jelentkezzen be a Google Analytics-fiókba, és navigáljon az Adminisztrációs beállításhoz. Az Admin menüben válassza a Szűrők lehetőséget, majd adja hozzá a Szűrőket.
  • A menüben jelölje ki a Robot Traffic Site24x7 szûrõnevet.
  • Válassza ki a kizárást az Egyéni szűrő közül a Szűrő típusa alatt.
  • A Szűrő mezőben válassza ki a Böngésző verzióját.
  • Végül válassza ki a 24x7-et mint szűrőmintát.

Miután megadta a szükséges részleteket, kattintson az Alkalmazás az összes nézetre, hogy mentse a változásokat, amelyek kiküszöbölik a spam tevékenységeket. A rosszindulatú programokat, vírusokat és rosszindulatú regisztrált forgalmat rajzol a Google-on. A Site24x7 kizárásával a Block Domain blokkolása olyan opció, amely több domainnevet konfigurál, hogy figyelmen kívül hagyja vagy engedélyezze a Site24x7 végrehajtását. A Bloc domain biztosítja, hogy a Site24x7 képes legyen a weblapok nyomon követésére.

A blokkdomén aktiválásának lépései

  • Nyissa meg a webalkalmazás opciót a Web alatt a valós böngészőben.
  • Válassza ki a Web Application Monitor beállítást és válassza az Edit menüpontot az Action menüből.
  • Navigáljon a Szerkesztés menüből, és jelölje be a Domainek és hírcsatornák blokkolása a Google Analyticsben tartománynévként.
  • Küldés a módosítások mentéséhez. Kövesse a fórumokon folytatott megbeszéléseket, vagy kérdezze meg a Site24x7 webes alkalmazások forgalmának leküzdésével kapcsolatos kérdéseket, hogy biztonságban maradhassanak a rosszindulatú programoktól, vírusoktól, trójai és spamforgalomtól.
November 28, 2017