Back to Question Center
0

Malware és módja annak, hogy elkerülje azt - A Semalt megmutatja néhány trükköt

1 answers:

Julia Vashneva, a Senior Ügyfélszolgálat menedzsere szemmel fog megnyitni a szemét a trükkök végrehajtásához, miközben a rosszindulatú programok megtámadják.

Majdnem mindannyian életünk egy részén számítógépes vírusokkal és rosszindulatú szoftverekkel foglalkozunk. Igazam van? Nem vicces a vírusok; ehelyett érdemes lenne aggódnia, hogy az online biztonsága veszélyben van. Amikor a számítógép lelassul, akkor az idő, amikor elkerülni kell a rosszindulatú programokat és súlyos intézkedéseket kell tennie.

Használjon réteges védelmet minden ponton

Az első dolog, amit meg kell tennie, minden szinten használjon réteges védelmet. Ez megóvja a rendszert a web alapú támadásoktól, az online sebezhetőségektől, a vírusokat és a meghajtott letöltéseket - company computer lebanon. A maximális védelem érdekében aktiválnia kell a hálózati fenyegetés-védelmi szoftvert, és hetente egyszer vagy kétszer be kell olvasnia az eszközt. Megpróbálhatja az Intrusion Prevention Systems, a Firewall, az Insight, a SONAR és az Antivirus szolgáltatásokat az online biztonság érdekében. A Symantec Security Response szerint a szoftvereket és az operációs rendszereket naprakészen kell tartani.

Csökkentse a támadási felületet

Nagyon fontos a támadófelület csökkentése. El kell távolítania azokat az alkalmazásokat, amelyeket nem használ. Hadd mondjak el neked, hogy a nagy kockázatú vagy érzékeny végpontok maximális kárt okozhatnak a rendszerében. Ezért kell naponta egyszer beolvasnia a készüléket, és távol tartsa magát az ismeretlen és nem kívánt szoftverek telepítésétől.

Az alapértelmezett Symantec Endpoint Protection beállításainak javítása

A Symantec végponti védelmi beállításainak javítása fontos..Még néhány beállítás is hozhat forradalmakat az online védelemben. Meg kell tartania a beállításokat az Ön igényei szerint, és biztosítania kell a magánéletét, hogy a hackerek ne becsülhessenek.

A böngésző bővítményeinek frissítése

A támadók többsége értékeli a böngészőit, majd megpróbálja megfertőzni a rendszereket. Ezért fontos, hogy a böngészőbeállítások és bővítmények naprakész legyen. Soha ne használja az Internet Explorer, az Acrobat, a Flash és a Abode Photoshop programokat anélkül, hogy beolvassa a számítógépet vagy a mobileszközt. Számos vírus és rosszindulatú program belép a rendszerbe az Internet Explorer segítségével. Tehát jobb, ha távol tartja a böngészőt, és próbálja ki a Google Chrome-ot vagy egy másik böngészőt

Blokk P2P használata

Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy a rosszindulatú programok terjesztése a peer-to-peer (P2P) hálózatokon keresztül történik. Mindig blokkolja a P2P használatát. Ehhez létre kell hozni és érvényesíteni a nem P2P irányelveket, például korlátozni kell a számítógép használatát, így külső személyek nem férhetnek hozzá eszközéhez. Így biztosíthatja, hogy számítógépe nagymértékben mentse el a rosszindulatú programokat és a vírusokat.

Kapcsolja ki az AutoRun

Megállíthatja a vírusok és rosszindulatú programok érkezését az AutoRun elforgatásával. Töltsön le valamit, mindig kapcsolja ki, hogy a felesleges elemeket ne telepítse a számítógépére.

Győződjön meg róla, hogy minden operációs rendszert foltot használ

Utoljára, de nem utolsósorban győződj meg arról, hogy minden egyes OS-javítás megfelelően működik. Minden hónapban olyan cégek, mint az Apple, a Microsoft és a Google kiadási szolgáltatáscsomagok, biztonsági javítások és gyorsjavítások globális ügyfeleik számára. Termékeik segítenek javítani az operációs rendszereink hibáit. Az ilyen termékek bármelyikét fel lehet szerelni és a számítógépre telepíteni a maximális biztonság és az online védelem érdekében. Akár Mac OS X-t, Windows-ot, akár más operációs rendszert használsz, havonta egyszer vagy kétszer frissítenie kell a böngészőit és programjait.

November 28, 2017