Back to Question Center
0

Mennyire fontos a webdesign a motorok ranglistáján? - Semalt szakértői aggodalmak

1 answers:

Minden online vállalkozás esetében az online ügyfelek folyamatos áramlása az elsődleges elképzelés a weboldal létrehozása során. A Search Engine Optimization (SEO) révén a cég robusztus és szembetűnő jelenlétet tud biztosítani az interneten. A márkakép sok emberhez juthat, mivel a vállalat több ügyfelet is elér. Ennek eredményeképpen sok webhely célozza meg a keresőmotorok magas rangsorolását bizonyos kulcsszavak esetében, kizárólag a réstől - stove troubleshooting and repair in san francisco. A folyamat sikere a SEO segítségével lehetséges. Olyan szempontokat foglal magában, mint a kulcsszavak keresése, backlinking és a közösségi média vírusmarketing.

2017 januárjától a SEO fokozatosan megváltozott. Például a kulcsszavak mellett a Google most a tartalom relevanciájára, a mobilbarát jellegére, a tartalom relevanciájára és a webes tervezési jellemzőire koncentrál. Az egyik, hogy a SERP algoritmust rangsorolja, a böngészési munkamenet során kizárólag a felhasználói élményre kell összpontosítania. Az ember esztétikai érzése és benyomása, amikor rákattintanak a linkre, befolyásolják döntését arról, hogy vásárolnak-e webhelyén, vagy más keresési eredményre hagynak. Ezért a honlap jó webes kialakításának köszönhetően az online marketinghez is elengedhetetlen.

Ahhoz, hogy egy jó rangot szerezzen, az Ügyfél siker menedzsere Semalt , Digitális szolgáltatások, Alexander Peresunko, a következő elemeket ajánlja:

A weboldal technikai bitje

A weboldalnak hatékonynak kell lennie a kódolásban és a tárhelyben. A jó webhelynek nincsenek problémái és hibái..A tárhely csomagjának megfelelő sávszélességgel kell rendelkeznie az optimális érzékenység és sebesség érdekében. Ez év januárjában a Google arra kötelezi a weboldalakat, hogy legyenek mobilbarátok ahhoz, hogy rangsorolják a SERP oldalakat.

Memorális márkázás

A SEO az erős márka jelenlétéről szól. A Google a rangsoroláson keresztül adja meg a tartalom relevanciáját. A kulcsszavak kiválasztása és tartalmának leírása határozottan meghatározza azt a pozíciót, amelyet az oldal biztosít a SERP-kben. Bármi, amit beilleszt, képviseli azt a márkát, amellyel virálisan próbál vírust keresni.

Vizuális benyomás

A weboldal elrendezési eleme a webes fejlesztés kizárólagos célja. A Google ilyen tényezőkön keresztül jutalmazza a felhasználót. Egy személynek csábítani kell, amikor meglátogatják webhelyét. A vizuális elem növeli a konverziókat, ha a látogatókat vásárlókká alakítja. A formatervezésnek könnyű időt kell adnia a látogatónak, és a vásárlással vagy előfizetéssel kell segítenie őket.

Az egyszerűség

A tartalom elhelyezése, valamint a speciális gombok, például a cselekvésre ösztönző feladatok jelentősen hozzájárulnak az Ön értékesítéséhez. A könnyű navigáció jelentősen segít abban, hogy az ügyfelek hogyan találják meg a keresést. Az ügyfélnek ne legyen nehéz, vagy ne legyen nehézsége a navigáció során.

Következtetés

Mint egy vállalkozó, a webes fejlesztés potenciálisan befolyásolja a legtöbb digitális marketing technikát, például a SEO-t. Az az esztétikai fellebbezés, amelyet egy látogató érzi a webhelyén, nagy hatással van arra, hogy vásárolnak-e vagy sem, valamint a pozíció-keresőmotorok, rangsorolja az Ön weboldalait. A kulcsszavak egy bizonyos csoportjához, a mobilbarátsághoz és a weboldal érzékenységéhez tartoznak azok a tényezők, amelyeket a Google a webhelyek rangsorolásakor súlyt ad. Ennek eredményeképpen minden olyan vállalkozónak fontosnak kell lennie, hogy bevezesse az online területet, hogy fontolja meg a webes fejlesztés technikai részleteit. A jó helyszínek magas pozíciókat és versenyképességet érhetnek el az adott fülkében.

November 27, 2017