Back to Question Center
0

Optimalizálja az on-page SEO-t, hogy értéket szolgáltasson a webhelyednek - Kutatás a Semaltról

1 answers:

Minden online vállalkozás esetében kulcsfontosságú az interneten való megfelelő lefedettség biztosítása. Az internetes marketingszakember számára az elsődleges cél az online platformokon, például a keresőmotorokban és a közösségi médiában való erős jelenlét biztosítása. Ebben a szakaszban a Search Engine Optimization jön játék. A SEO kampány célja, hogy minőségi forgalmat generál az e-kereskedelmi weboldal számára, ha foglalja le a legfontosabb pozíciókat a konkrét kulcsszavak standard SERP-jében. E tekintetben, minél magasabb a webhelye, annál több személy keresi az adott kulcsszavakat, valószínűleg kattinthat az oldalára - instant windows vps unlimited.

Az On-Page SEO segítséget nyújt az oldalak számára a keresőmotor eredményeinek felismerésében olyan szempontok révén, mint a kulcsszavak kiválasztása és a tartalom létrehozása. Egy olyan weboldal, amely először megjelenik, 99% -os esélye van a legtöbb kattintásra, különösen akkor, ha a tartalom releváns. Ez a feladat azonban nem könnyű.

Lisa Mitchell, a Semalt , többféle módon írja le, hogyan optimalizálhatja az oldalán működő SEO-t:

Kulcsszavak kiválasztása

Mint minden más SEO kihívás, az elsődleges feladat a versenyképes kulcsszavak keresése.Az olyan alkalmazások, mint a Google AdWords és a SEMrush segítenek megtalálni azokat a kulcsszavakat, amelyek gyenge versenyen vannak. A kulcsszavak elengedhetetlenek aaz internetes tartalom. Itt a koncepció az, hogy amikor kulcsszavakat helyez a webes tartalmakba, a Google robotjai indexelik a tartalmat és aztakkor jelenik meg a Google keresési eredményeiben, amikor legközelebb egy személy rákattint a linkre..A kulcsszavaknak rendelkezésre kell állniuk aweboldal elérése érdekében. Fontos például, hogy kulcsszavakat vegyen fel az oldal címére, a meta leírásra és az oldalramaga a tartalom. Az AdWords olyan funkcióval rendelkezik, amely bemutatja a kulcsszavak teljesítményének mutatóit és mennyiségi elemzését.

Tartalomválasztás

A tartalomnak relevánsnak kell lennie a célzás szempontjából. Ott kell legyen megfelelő kulcsszó helyezése ezen az oldalon. A tartalomnak megfelelő hosszúságúnak kell lennie, az asztali nézet vagy a mobil nézet függvényében.Győződjön meg róla, hogy az optimalizált oldalon nincs dupla tartalom. A többszörözött tartalom több URL-t jelenít meg, csökkentve az oldalt a hatóság, valamint a rangsorolás.

Oldal tervezése

Ahhoz, hogy a Google rangsorolja az oldalt, az legyen reagáló, mobilbarát és areleváns tartalom. A Google algoritmus a felhasználók szándékát és tapasztalatait díjazza. Hozzon létre egy olyan weboldalt, amely a felhasználóhoz kapcsolódik egy időben, könnyen használható, valamint egy gyors feltöltési sebességgel. Beleértve néhány közösségi média kapcsolatot, valamint a videókat egy extraelőny.

Következtetés

Minden online indításnál elengedhetetlen a digitális marketing egy része.Számos vállalat alkalmazza a SEO technikákat, és sikeresnek tekinti sok ügyfelet az egyszerű SEO oldalakon és weboldal tervezési feladatokon. Sikerrel járnionline, néhány kulcsfontosságú oldal SEO tényezők szigorú betartását. Például a felhasználók a kulcsszóból származó forgalom folyamatos áramlását kaphatjákvalamint a sikeres SEO-kampány magas konverziós arányának előnyeit. Miután a fenti irányelveket használta, onlinea marketing nagyon gyümölcsöző lehet. Ezek a tippek nem csak a sok látogató igénybevételére vonatkoznak, hanem szerepet játszanak az ólom generálásában is mint a látogatók vásárlókká való átalakítása.

November 27, 2017