Back to Question Center
0

Optimización Del Sitio Multilingue Para Diferentes Régiók: La Guía De Semalt

1 answers:

A digitális marketing, a motoros búcsúzás optimalizálása (SEO), valamint az internetes marketing. Ez a weboldal számos olyan webhelyet kínál, amelyek elektronikus úton és elektronikus úton elérhetővé teszik számtalan kedvezményt a számukra az interneten. A személyzet kérheti a SEO-t, hogy előkészítse a meghívást a többféle nyelvre. Está claro que un sitio web többnyelvű puede atraer más tráfico, sin embargo, también puede funcionar en su contra - vps cloud ssd.

Az El SEO irányítása és egy técnica, amely lehetővé teszi a számok és a kiadások számát. A fentiekből kifolyólag, egy weboldalon több weboldalon is konfigurálható, amely lehetővé teszi, hogy egy különálló demográfiai programot lehessen folytatni. El experto de de Semalt , Ross Barber, a brinda SEO tanácsadói weboldal szerkesztője a webes többnyelvű weboldalt konfigurálja, amely a SEO-ben található.

1. Evide contenido duplicado

A többnyelvű, részben a weboldalon található szövegek különböző idiómákkal történő használata. Az autó motorja, az ajtó elfér a duplikátumban. Elrejtése duplikálható az URL-ben, ami lényegesen megakasztja a helyét a disztribúcióra. A Google szankcionálja a tartalmat a webes felületek osztályozásának csökkentésében. Como resultado, Google felajánlotta a "rel = alternatehreflang" szócikkeket, és a különböző idiómákról. Az otthoni felhasználók egy URL-t használhatnak a különbözõ médiaközpontok használatakor, amelyek a földrajzi vezetõk és az algunok között találhatók. Uno puede használ egy URL-t különbözõ weboldalra, amelyhez hasonló weboldalakat mutat be.

2. Geotargeting

Az Esta técnica ayuda a la orientación de contenido que se encuentra en una región en particular. A Google webmesterek között a Google webes állomásait választották a nemzetközi találkozókon. Es esenciális hasznosítani a felsőbb szintű általános (TLD) domainet como .com, .org, .net..stb.). Sin embargo, las páginas nativas de un idioma o país en particular pueden tener:

  • Subdominios específicos del país. Azonban a "jp.mywebsite.com" webhelyen Japánban,
  • Dominios de nivel superior de código de país (ccTLD). A fentieken kívül, www.mywebsite.de para una versión alemana y,
  • Használati alkönyvtárak. Azonban, a www.support.com webhelyen a hollandiai látogatók

3. Páginás alkalmazkodók a la configuración regional

A medita que el desarrollo web a személyes tartalmú webes tartalmakra és azok tartalmára összpontosítja a látogatókat a geolocalizaciones específicas. A fentiek alapján egy kínai nyelvű dokumentumot találhatunk a kínai weboldalon, ahol az IP-portot használhatjuk. A Google robotok és más Google-alkalmazások egy IP-címet és egy Ubuntu webkamerát használnak. Como resultado, puede incluir contenido dinámio en su sitio web.

4. Adminisztratív változatok multilingue

A Google ajánlja fel a página por URL-t. A webes webes weboldalon található webkamera és a weboldalon található egy különálló oldal. De esta forma, los rastreadores de Google

Az ügyfelek nem élvezhetik a palabras kacsát

Következtetés

A megkülönböztetett jelenséget a légi úton kell megtenni. Konfigurálja az elektronikus és más webes oldalakat. Az egyik legfontosabb tényező, hogy a SEO és a marketing logikája a marketing és az Internet között fontos. A békemargózás, egy puede enfrentar el desafío de konfigurálni egy webes webes multilingue, különösen egy, nem a perjudique a SEO. Ez a cikk a különböző formátumú konfigurációk és adminisztrációs oldalak többnyelvű földrajzi elhelyezkedését biztosítja. Puede aprender algunos enfoques para crear sitios web multilingues y mejorar sus esuestos de SEO.

November 27, 2017