Back to Question Center
0

Optimización Del Sitio Multilingue Para Diferentes Régiók: La Guía De Semalt

1 answers:

A digitális marketing, a motoros búcsúzás optimalizálása (SEO), valamint az internetes marketing. Ez a weboldal számos olyan webhelyet kínál, amelyek elektronikus úton és elektronikus úton elérhetővé teszik számtalan kedvezményt a számukra az interneten. A személyzet kérheti a SEO-t, hogy előkészítse a meghívást a többféle nyelvre. Está claro que un sitio web többnyelvű puede atraer más tráfico, sin embargo, también puede funcionar en su contra.

Az El SEO irányítása és egy técnica, amely lehetővé teszi a számok és a kiadások számát - mejor correo electronico para empresas. A fentiekből kifolyólag, egy weboldalon több weboldalon is konfigurálható, amely lehetővé teszi, hogy egy különálló demográfiai programot lehessen folytatni. El experto de de Semalt , Ross Barber, a brinda SEO tanácsadói weboldal szerkesztője a webes többnyelvű weboldalt konfigurálja, amely a SEO-ben található.

1. Evide contenido duplicado

A többnyelvű, részben a weboldalon található szövegek különböző idiómákkal történő használata. Az autó motorja, az ajtó elfér a duplikátumban. Elrejtése duplikálható az URL-ben, ami lényegesen megakasztja a helyét a disztribúcióra. A Google szankcionálja a tartalmat a webes felületek osztályozásának csökkentésében. Como resultado, Google felajánlotta a "rel = alternatehreflang" szócikkeket, és a különböző idiómákról. Az otthoni felhasználók egy URL-t használhatnak a különbözõ médiaközpontok használatakor, amelyek a földrajzi vezetõk és az algunok között találhatók. Uno puede használ egy URL-t különbözõ weboldalra, amelyhez hasonló weboldalakat mutat be.

2. Geotargeting

Az Esta técnica ayuda a la orientación de contenido que se encuentra en una región en particular. A Google webmesterek között a Google webes állomásait választották a nemzetközi találkozókon. Es esenciális hasznosítani a felsőbb szintű általános (TLD) domainet como .com, .org, .net..stb.). Sin embargo, las páginas nativas de un idioma o país en particular pueden tener:

  • Subdominios específicos del país. Azonban a "jp.mywebsite.com" webhelyen Japánban,
  • Dominios de nivel superior de código de país (ccTLD). A fentieken kívül, www.mywebsite.de para una versión alemana y,
  • Használati alkönyvtárak. Azonban, a www.support.com webhelyen a hollandiai látogatók

3. Páginás alkalmazkodók a la configuración regional

A medita que el desarrollo web a személyes tartalmú webes tartalmakra és azok tartalmára összpontosítja a látogatókat a geolocalizaciones específicas. A fentiek alapján egy kínai nyelvű dokumentumot találhatunk a kínai weboldalon, ahol az IP-portot használhatjuk. A Google robotok és más Google-alkalmazások egy IP-címet és egy Ubuntu webkamerát használnak. Como resultado, puede incluir contenido dinámio en su sitio web.

4. Adminisztratív változatok multilingue

A Google ajánlja fel a página por URL-t. A webes webes weboldalon található webkamera és a weboldalon található egy különálló oldal. De esta forma, los rastreadores de Google

Az ügyfelek nem élvezhetik a palabras kacsát

Következtetés

A megkülönböztetett jelenséget a légi úton kell megtenni. Konfigurálja az elektronikus és más webes oldalakat. Az egyik legfontosabb tényező, hogy a SEO és a marketing logikája a marketing és az Internet között fontos. A békemargózás, egy puede enfrentar el desafío de konfigurálni egy webes webes multilingue, különösen egy, nem a perjudique a SEO. Ez a cikk a különböző formátumú konfigurációk és adminisztrációs oldalak többnyelvű földrajzi elhelyezkedését biztosítja. Puede aprender algunos enfoques para crear sitios web multilingues y mejorar sus esuestos de SEO.

November 27, 2017