Back to Question Center
0

Semalt Analytics: Innováció és digitális átalakulás a mai üzleti világban

1 answers:

A digitális átalakulás (más néven zavar vagy üzleti átalakulás)a vállalkozások átmenetének és működési módjaiknak a technológiai területre való áttérésében, miközben a hagyományos vezetés változásokat is tapasztal.A digitális átalakítás fontos minden vállalkozás számára, legyen szó akár kis-, közép- vagy nagyvállalatokról. Így a megzavarás lehetorvosi, kiskereskedelmi, szoftveres, logisztikai vagy akár automatizálási területen tanúskodik. Az innovációk alkalmazása az üzleti életben kulcsfontosságú anagyszerű üzleti tapasztalat mind a munkavállalók, mind az ügyfelek számára.

Lisa Mitchell, a Semalt ,rávilágít arra, hogy az innovációk miként alakítják át az üzleti világot - laptop screen repair san jose.

A mai vállalati világban a legjobb módja annak, hogy továbbra is versenyben álljona testreszabott alkalmazásoknak az üzleti kényelem érdekében történő szállítására való képesség. A digitális átalakítás alapja az erősítésen alapulaz ügyfelek tapasztalatai és a működési költségek csökkentése. A digitális átalakítás azonban több, mint az új technológiák fejlesztése. Ez isa szervezeti kultúráról.

A szervezeteknek foglalkozniuk kell a dinamikus üzleti igényekkel, az üzleti változásokkala környezet és a modern megközelítések innovációja. Az informatikai (IT) csapatok és vezetők minden vállalkozásban együtt kell haladniuk a menetelés sorána folyamatos fejlesztés, az innováció ösztönzése és az üzleti követelmények kielégítése érdekében. Lényegében ez a digitális átalakulás alacsonyabba költségek, az üzleti tevékenységek felgyorsítása, a kompetenciamodellek, az emberek és a folyamatok pozitív változása, valamint a marketing idő javítása.

Az üzleti átalakulásokat vezérlő legfontosabb tényezők közé tartozik a piaci kereslet, a fogyasztóa viselkedés, az innovatív technológia, valamint a környezetvédelmi szempontok. A technológiai innovációk technológiai átalakuláshoz vezetnek.Az üzleti logisztikának olyan új technológiákat kell alkalmaznia, mint a felhő, a RAD, az IoT és a nagy adatok, és elfordulnak a régi rendszerektől..Továbbá,a technológiai újítások széles körben ismertek egy szervezetben. Növelik a sebességet, hatékonyabb eredményt és alacsonyabb költségeket eredményeznekés értéket jelent a vállalkozás számára.

Az ügyfél viselkedése egy másik fontos tényező a digitális átalakulásban.Milyenek az ügyfelek elvárásai és igényei egy szervezettől (és az üzleti igények kielégítéséhez szükséges technológiai igényekhez)? Az ügyfelek szeretnékjavított technológiai kapacitások, valamint a könnyű használat kérelme. Ebben a tekintetben a vállalatoknak olyan külső tényezőket kell kezelniük, mint példáulmint a változó gazdaság, az üzleti partnerek igényei, a piaci versenyek és a szabályozási törvények. Az ügyfél igényei és a technológia kapacitásaa vendéglátásban az igények sokrétűek. Például az alacsonyabb költségek és a javított képességek a két legnyilvánvalóbb eredmény.Továbbá, az Accenture Interactive által végzett Forrester Consulting Research létrehozta az üzleti átalakulás kulcsfontosságú mozgatóitmint vevői elégedettség, növelte az ötletek gyorsaságát és a jövedelmezőséget.

A sikeres bomlasztó átalakulás a modern szervezeti felépítéstől függa kultúra és a digitális érettség. Ezeket a részleteket az alábbiakban kiemeljük:

  • Az ügyfelek igényei. Az ügyfelek örömmel várják a kellemes élményt mindenbenszállítási szempont. Így gondoskodjon arról, hogy szervezete elérje a fogyasztói hűséget, és az ügyfelek mindig a márkáról beszélnek.
  • Folyamatorientáció. Az alkalmazottak engedélyezése és a folyamat digitalizálása javulaz adatközpontú döntéshozatal így átfogó átláthatóságot és nagyobb teljesítményt eredményez.
  • Üzleti innováció. A meglévő üzleti modellek vagy az új digitális technológia digitalizálásatermékek, amelyek meghaladják az uralkodó üzleti igényeket, kielégítik az üzleti igények változását, és új innovatív szolgáltatásokat és termékeket támogatnak.
Következtetésként a digitális átalakulás igazi változás, amely vihart okoza vállalati világban. Az üzleti átalakulás hatása nemcsak a műveletekben, hanem a szervezet minden szintjén is nyilvánvalóés az ipar szerkezetét. Az informatikai vezetők és az üzleti vezetők fokozzák annak biztosítását, hogy az innováció az üzleti átalakulással párosuljona vezetési vállalkozás, az értéknövelés és a produktív változások.

November 27, 2017