Back to Question Center
0

Semalt bemutatja a lenyűgöző CTA gombok iránymutatását

1 answers:

Az e-kereskedelem végrehajtása során optimalizálja a webhely tartalmátA keresőmotor láthatósága kulcsfontosságú tulajdonság. Számos vállalat sikeresen online keresztül hatékonyan használja a SEO és más digitálismarketing stratégiák. Az olyan szempontok, mint a tartalom kiválasztása és a logó optimalizálása fontosak a weboldal viselkedésének meghatározásakora SERP-eken. A Google algoritmus 2017. januári frissítését követően a tartalommal kapcsolatos tényezők, amelyeket a Google napjainkban nagy súlyt hordozrelevancia, mobilbarátság és a felhasználói élmény - time & attendance management.

A felhasználói élményben Max Bell, az Ügyfél siker menedzsere Semalt Digitális szolgáltatások, a következőket javasolja:

  • Egy webes tervezés, amely a felhasználó szemében esztétikai.
  • A könnyű navigáció (a fő gondolat).
  • A felhasználó szándékával vagy szükségességével kapcsolatos tartalom.

E tényezők szerint a honlap használatának tapasztalatának kell lennieaggodalomra ad okot internetes tartalom fejlesztésekor. Ennek eredményeképpen a CTA feladatok nagy szükség van arra, hogy megfontolják, hol helyezzenek fontos gombokat. mertpéldául a cselekvésre ösztönző gombok. Ez a gomb arra kéri a látogatót, hogy tegye meg a fontos feladatot egy weboldalon, például vásárolni, feliratkoznivagy töltse le. Az alábbi tippek segítségével a CTA elhelyezés könnyű feladat lehet:

1. A hajtás

A CTA elhelyezésnek be kell tartania a weblap kialakítását. Az UX kella CTA gombbal maradjon esztétikai szempontból..Néhány terv előnyben részesítheti a gomb felett elhelyezkedő gombot, és mások alatt. Másesetekben egy hosszú weboldal CTA-t tartalmaz az oldal felső és alsó részén. A rövid weboldalaknak korlátozott pozíciói vannak a hívás helyzetének meghatározásáraakciógombot.

2. Asztali és mobil weboldalak

A januári frissítés szerint a Google több figyelmet fog fordítaniegy weboldal mobilbarátsága. Amikor SEO-t csinálsz, vannak olyan tervezési funkciók, amelyeket beépített mobileszközön használsz, és nemegy asztalon. Például a tartalom hossza. A kutatások szerint sok asztali felhasználó inkább a CTA gomb alul található helyét részesíti előnyben. Ban,-benugyanaz a tanulmány, az emberek könnyűnek tartják a CTA műveletet egy mobileszközön, különösen akkor, ha a CTA gomb az oldal tetején van.

3. Balra vagy jobbra

A legtöbb esetben (ha nem mindegyik), a cselekvésre ösztönző gombok szolgálják az ügyfeleketha a weboldal jobb oldalán található. A látásélesség szerint egy felhasználó, mondja a vásárlót, a jobb vagy a felső jobb oldalra kattintsarok. Ez a design kedveli a mobil webes fejlesztést végző személyeket. Az okostelefonok natív tulajdonsága a bal oldali menük elhelyezése, ami lehetővé teszia jobboldali oldalsó gomb elhelyezéséhez.

Következtetés

Amikor e-kereskedelem, egyedi szempontok a web design SEO és gombelhelyezés fontos szerepet játszik. Egy jó webhelynek képesnek kell lennie arra, hogy a látogatót a webhely kulcsfontosságú szempontjai alapján vásárlóvá alakítsa. Amikor aa látogató a linkre kattint, egy folyamatot AIDA (Attention - Interest - Desire - Action). Ez a folyamat végigvezeti Önt a helyekentegye a szükséges gombokat, például a Call-To-Action gombokat. A CTA gombok a webhelyén belül feltűnő helyeket foglalhatnak el. Ezek a helyekolyan területeket foglalnak magukban, mint az oldalon belül vagy a mobil felhasználók számára megfelelő hely. Egy olyan felület, amely nem egyenesen halad előre, elveszítheti értékétforgalom, ami károsítja a SEO erőfeszítéseit. A CTA-elhelyezési tippek használatával jelentősen megnőhet a konverziók száma.

November 27, 2017