Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hogyan tervezd hatékonyan a digitális üzleti tevékenységedet?

1 answers:

A MIT Sloan Management Review és a Deloitte Egyetem kutatása szerintSajtó, sok vállalkozás kész online. Ebben a tanulmányban a megkérdezettek mintegy 44% -a (3700 elemző, vezetõ és vezetõ)világossá tette, hogy cégeik készen álltak a működési zavarokra az új digitális módszerek bevezetése után. Azonban 56%a válaszadók nem voltak készen állnak a digitális átmenetre, és ellenzik az új módszereket - changement horaire de travail rapid.

A digitális platform elfogadása sokat jelenthet az üzleti életben. Például néhány KeresésA motoroptimalizálás (SEO) eljárások növelik az ügyfelek bázisát. A vállalkozás digitalizálása jó dolog lehet a hosszú távú terve számára.Függetlenül attól, hogy ez az átmenet bekövetkezik-e az Ön vállalkozásában, szükség van egy hosszú távú eredményre. Sok kérdésvalószínűleg felmerülnek, ami normális, ha bármely szervezet átalakul. Ennek eredményeként világos stratégiákat állít fel az ilyen jellegű kérdések kezelésérea hitches lehet egy extra feladat, ami megéri az erőfeszítéseket.

Max Bell, az ügyfelek siker menedzsere Semalt ,megmagyarázza a sikeres digitális üzleti tevékenység tervezésének szempontjait.

A design gondolkodás ösztönzi az együttműködést és az innovációt

A tervezési modell során az eljárás egy adott készlet segítségével megoldást keresaz ügyfél által igényelt paraméterek közül. A válasz nem világos, így lehet elérni a fogalmi elképzelések elveinek használatáta változás által érintett felek közötti együttműködés. Például a digitális marketing során a szervezetek lehetnekSEO szakértőknek kell felvenniük, valamint oktatniuk kell a személyzetüket néhány digitális marketing technikával, hogy megkapják az ügyfeleket..A modern korszakban,a többségi ügyfelek az internetről érkeznek. Ez a jelenség azt jelenti, hogy a webhelyek lassan kicserélik a fizikai üzleteket.

Tervező gondolkodás

A tervezési gondolkodás magában foglalja a szervezet valamennyi aspektusának együttes működéséthogy megoldást találjunk valamire. Ez magában foglalja a különböző gondolkodásmódot, hogy megvizsgálja a jövőbeli megoldásokkal kapcsolatos konkrét kérdést. Egyszerrepont, a különböző perspektívák elképzelései metszi az üzleti élet fontos betekintését a jövőbeli műveletekhez. Például aa MU / DAI és a SalesForce partnerségét a tengeri kalózkodás elleni küzdelemben.

E tekintetben egy technológiai csapatban való részvétel lehet érdemes vállalkozás. Sok szemponta formatervezés, valamint a digitális platformhoz való alkalmazkodás szükségessé teszi a tehetséges és jól tájékozott szakértőket a kérdések kezelésére. Például,A csapatvezetők és a SEO csapatok közötti csapatmunka egy jó, érzékeny weboldal kialakítását eredményezheti, amely nemcsak kiegészíti, hanemképes a fizikai bolt helyébe lépni. Ebben a beállításban a tervezési gondolkodás szükséges, mivel az átállás változást eredményezhetszemélyzet, leltár és sok más szempont.

Következtetés

A Design Thinking egy univerzális koncepció, amely segítheti a legtöbb szervezet számára a terveta jövőjüket. Lehetővé teszi a különböző személyeknek, hogy különböző perspektívákat és megoldásokat kínáljanak. A tervezési gondolkodás igen sok emberre vonatkozikvállalkozások, és nagyon valószínű, hogy a különböző egyének másképp vesznek. A tervezési gondolkodás segít a vállalkozásnak hosszú távon megoldanikérdések, valamint a meglévő nehézségek egyikéből történő elmozdulás. Az emberek megváltoztatása nehéz, de egyesek számára hasznos lehetesetben. A tervezési gondolkodás segít az embereknek a kreatív újítások diverzifikált kínálatában, valamint mélyebb együttműködésben.Az ebben a cikkben szereplő tippek segítségével megfelelő tervezési gondolkodási folyamatot lehet elfogadni. Kiválóan lehet áttérni adigitális módszerekkel.

November 27, 2017