Back to Question Center
0

Semalt Expert: Nagy adatelemzés Y Por Qué Es Importantante.

1 answers:

Big Data, a palabra de moda que alguna, amely a "nagy" címet viseli XX. Évig, ha már átalakította a normát a sok társaság, a nagy és a pápán. A nagy adatok és a nagy adatbázissal kapcsolatos statisztikai adatok és az adatbázishoz kapcsolódó egyéb információk

Según Igor Gamanenko, a fogyasztói élmény Semalt , a nagy adatok nagy része a központot és a tájékoztatást javítja, elemzi a tájékoztatást a tiempo valós és hasznosítja a döntést a döntések meghozatala érdekében. Como tal, es un parte integrale de cada empresa que desea seguir siendo competitiva o crecer - download criador de sites 2.0. A nagy adatok a konvergencia alapját képezik az innováció és az innováció területén, és a nagy médiában és a fogyasztóknak szóló rendezvényen

Az así es como el gran analeis de datos ayuda en los negocios:

  • Obtenga una mejor comprensión de organisation: el az analízis a nagy adatok le ayuda a comprender mejor a su organización. Puede conocer el rendimiento de las diferentes szekcióközi tárgyalások és az eficiencia.
  • Az a körülmény, hogy a fellebbezési tanács elé terjeszti a keresetet,
  • A versenytársak és a versenyzők közötti együttműködés: a nagy adatokkal, az adottságokkal és a kompetenciával foglalkozik. A nagy adatok nagy mennyiségű adatainak bemutatása información confiable sobre el mercado..También se desernerál sok szerencsét a keresőben.
  • Az és
    és
  • A termékek és szolgáltatások jegyzéke: a nagykereskedelmi információs rendszer létrehozása a tranzakciók és a kölcsönös kapcsolatok ügyfelei között, egy olyan vállalat, amely tartalmazza a fogyasztó számára a megrendelőt. Con este entendimiento, la empresa no solo puede ofrecer mejores servicios de postventa, sino que también puede ser innovador en lo que respecta a producción de nuevos productos y servicios.
  • Controle su marca: a hacer una marca respetable és az ügyvédek számára, akiket az ügyvezető tisztviselőnek el kell fogadnia. A nagy adatok lehetővé teszik, hogy a szervezők olyan tevékenységet végezzenek, amely lehetővé teszi a szociális partnerek figyelmét a márkajelzésre. Az elképzelés egy olyan buena elképzelésből áll, amely a webes szervezést szolgálja.
  • A bekezdésre való hivatkozáskor a fellebbezési tanács elé terjeszti,
  • A minimális arányú döntések meghozatala: a nagy adatok bridzsáról való tájékoztatása és a döntések elkerülése. A Tomar döntései nem helytállóak, mivel a szóban forgó ítéletet a szóban forgó határozat meghozta. Egyetlen olyan adat, amelyet a nagy adatokra vonatkozó információcserén alapulnak

Következtetés

A nagy adatátvitel és az adományozás lehetősége, egy olyan vállalkozás, amely lehetővé teszi az ötletek más okultságait, csökkentve a döntéseket és a döntéshozatalt.

Az a tény, hogy a vámhatóságok egy olyan versenyzőt, aki versenyzőt állít elő,

Az a medida que la tecnología sigue siendo un gran interrupción en los negocios, los macrodatos y los análisis obtienen más potenciália para dar forma al negocio. Az iparágban a gyártás, a nagy adatbázishoz elengedhetetlen a digitalizált digitális fényképezés. Cada vez más profesionales rekonstruálja a jelentőségét.

Az en-futuro próximo, los análisis serán un parte integrale de la percepción del rendimiento en tiempo real, así como la logística en tiempo real y la producción de analial de calidad.
November 28, 2017