Back to Question Center
0

SEO & tartalom marketing - Semalt megosztja a különbséget, amit meg kell tanulnod

1 answers:

Az online üzletágban a digitális marketing a növekvő ügyfélkör alapja lehet.Például az internetes marketingszakemberek olyan alapvető technikákat alkalmaznak, mint a Search Engine Optimization (SEO) vagy a Content Marketing. Azonban,A különbség a SEO és a tartalom marketing között nem feltétlenül könnyű. Sok hasonlóság van e két módszer közöttaz online ügyfelek lekérése - case gioco per bambini. Pontosabban, a SEO lényegében a tartalom marketing. Ugyanakkor a tartalommarketing a SEO-ről is szól.

A zavart megkönnyítése érdekében a Semalt ,Lisa Mitchell, van egy listája a különböző módszerek magyarázata közötti kapcsolat SEO és a tartalom marketing.

A különbség a SEO és a tartalom marketing között

A SEO és a tartalom marketing általában nem integrálva. Nem számít, mennyi ezekÚgy tűnik, hogy két tényező kapcsolódik egymáshoz, egyes aspektusaik átfedik egymást. Az egyik legnagyobb hiba a tartalom-marketingesek, hogy a tartalmat hinnia marketing megszünteti a SEO szükségességét. Ez az elképzelés félrevezetheti egy személyt, és eredménytelenné teheti a webhelyet rosszul, mert nem követikulcsfontosságú jellemzők mindegyikük számára.

Ez a tévedés nyilvánvaló abban, ahogyan az emberek különböző vonatkozásokhoz kapcsolódnakmindegyikben. Például a SEO olyan digitális marketing technikákat jelent, mint a megfelelő kulcsszavak keresése, tartalom létrehozása, szociálismédia marketing, kapcsolódás és weboldal tervezés más paraméterek felett..Másrészt a tartalommarketing magában foglalja a tartalom létrehozását.Ez egyike a Google webes rangsorolási módszereinek, olyan szempontok bevonásával, mint a tartalom relevanciája, a blogbejegyzések hossza, a virális SMMvalamint néhány SEO területet.

Hogyan kapcsolódnak a SEO és a tartalom marketing

A SEO és a tartalommarketing különálló entitásokként történő megítélése rosszat hozhat létrea kettő benyomása. Először is, a SEO része a tartalom marketingnek, bár nem teljesen. Ez a tény nyilvánvaló az olyan szempontok miatt, mint példáula tartalomelhelyezés, a meta tagek és a meta leírás, a közösségi média kapcsolat, valamint a kulcsszavak kiválasztása és fejlesztése. Ezért néhányezek a szempontok kapcsolódnak, így a kettő az egyik leghatékonyabb internet marketing technikákat az évtizedben.

A SEO vagy a tartalom marketing bármely aspektusában létezik egy technikaa másik. Annak érdekében, hogy csökkentse a zavarodottságot, a SEO és a tartalommarketing valamilyen módon eltérőek. Például:

  • A SEO a tartalom létrehozására és kiküldésére szűk spektrumot fed lemint a tartalom marketing. Ez magában foglalja a weboldal üzemeltetésének több technikai vonatkozását. Ugyanakkor a tartalommarketing magában foglalja a fejlesztésttartalmát, amely az online láthatóság érdekében SEO-t igényel.
  • A SEO és a tartalommarketing alkalmazása eltérő. Például a SEO azt jelentia tartalommarketing bizonyos technikai szempontjainak automatizálása. Az egyetlen módja annak, hogy a tartalommarketingnek van értelme bármelyik alkalmazássalSEO technikák.

Következtetés

Minden online webhelynek sikerül legyőznie a versenyt, mind a SEOés a tartalommarketing is feltétlenül szükséges. Például a SEO számos olyan tervezési és műszaki jellemzővel rendelkezik, amelyeknek a tartalom marketingnek működnie kelloptimálisan. Más esetekben a SEO olyan információktól függ, amely csak a tartalom marketingben elérhető. A különbség és a tudás meghatározásaamelyhez nélkülözhetetlen lehet az online sikerhez. Ennek eredményeként a két online marketing technika független, és segíthet a rangsorolásbanweboldal magas a keresőmotorokban.

November 27, 2017